La inceput de drum cu branza Brie

8 iunie 2010 |
De multa vreme mi-am tot propus sa public preparatele culinare proprii (nu retetele in sine, ci implementarea lor). In ultimul timp am avut o gramada de timp liber si o gramada de branza Brie :D, asa ca am luat aparatul in mana si am inceput sa fotografiez pas cu pas fiecare fel de mancare pregatit.

Branza Brie... daca n-ar fi fost ea poate ca nici nu as fi inceput acest blog. Asadar inainte sa aruncam cu vorbe grele spre ea, ar merita si cateva cuvinte de lauda, nu ?
Daca nu stiti ce este branza Brie, va dau eu o definitie proprie: o branza moale - consistenta asemanatoare cu branza topita - acoperita cu un strat de mucegai alb si cu un miros puternic, foarte puternic. Gustul l-as defini ca fiind cam sarat si destul de concentrat. Nu stiu daca v-am lamurit prea mult cu explicatiile mele, insa pentru mine elementar la Brie este MIROSUL. Acest miros a innebunit toate produsele din frigider. Care mai de care striga acum dupa ajutor :))
Asadar ca sa le pot da o mana de ajutor am pornit in cautare de retete cu branza Brie.
Si asa a inceput totul.

Sper ca retetele mele sa le fie utile si altora. Intrucat sunt foarte pasionata de domeniul culinar voi incerca sa prezint mai mult decat niste simple retete, acum ca tot sunt pusa pe fapte mari.

Imi urez succes si spor la gatit :)

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...